58-årige Maria Montenez-Colon fra Florida blev forleden anholdt for misbrug af politiets alarmcentral. Hun ringede 911 for at få sex. Det skriver flere amerikanske medier, bl.a. New York Daily News.

Hun lokkede en politimand til sit hus ved at ringe til alarmcentralen og fable om noget med en bil, hun ikke kunne få tilbage fra sin søn.

Da betjenten dukkede op, havde hun dog noget helt andet i tankerne. Hun var tydeligt beruset og lagde uhæmmet an på betjenten fra det øjeblik, han bankede på hendes dør.

'Du er så sexet', 'er du gift?' var nogle af hendes upassende kommentarer til betjenten, der spurgte, hvad han kunne hjælpe med.

- Du kan k..... mig, lød svaret fra den 58-årige, mens hun forsøgte at røre betjentens bryst og tage fat i hans arm.

Kvinden forklarede, at hun var liderlig og jamrede:

- Jamen jeg er ikke blevet penetreret i årevis.

Politimanden afviste hende og formanede om, at hun ikke må ringe til alarmcentralen, når det ikke er nogen nødsituation.

Men for Maria Montenez-Colon var det tilsyneladende en nødsituation. I hvert fald ringede hun 911 igen, da betjenten, der havde afvist hende, var kørt, og bad om at få en ny politimand ud.

Den samme betjent som før ankom med forstærkning i form af en kollega og spurgte den fulde dame, om hun kunne huske deres snak om, at man ikke må ringe 911, når det ikke er en nødsituation.

- Ja, det kan jeg godt, svarede hun.

- Men hvordan skulle jeg ellers få dig til at k..... mig? 

Den 58-årige liderbuks blev anholdt, iført håndjern og kørt til Charlotte Countys fængsel for at sove sin brandert ud et sted, hvor hun ikke kan forstyrre ordensmagten.