En 32-årig kvinde høster på nettet stor anerkendelse, efter hun under og efter sin seneste graviditet har offentliggjort billeder af blandt andet sin mave på det sociale medie Instagram.

Kvinden, Stephanie Rothstein, en mor og professionel løber fra Phonix i den amerikanske delstat Arizona, viser på de private billeder strækmærker, der er kommet som følge af hendes graviditet.

Det er sket for at sætte fokus på de kropslige forandringer, der kan komme i forbindelse med en graviditet, skriver avisen The Independent.

»Når jeg kigger ned, ser jeg strækmærker, som er kommet for at blive, mavemuskler som fortsat skal trænes, stærke ben og fødder, som er klar til at flyve,« skrev hun i teksten, der fulgte billedet, som hun lagde på sin Instagram-profil den 16. marts.

Stephanie Rothstein har udover at sætte fokus på kvindekroppens forandring brugt det sociale medie til at give sine følgere mulig for at følge med i løbetræningen.

Ifølge The Independent begyndte hun at løbe som 4-årig og træner i øjeblikket med kvalifikation til de Olympiske Lege for øje.

På et billede inden fødslen kan følgerne se maven, hvor der var kommet nogle ‘seriøse strækmærker’, som hun skrev og bekendtgjorde, at hun var blevet lidt flov over maven:

»Men jeg er mindet om, at de er kærligheds-linjer og et bevis på, hvad menneskekroppen er i stand til,« skrev hun i teksten, der fulgte det billede.

Stephanie Rothstein fik sit første barn i juni 2014. 15 måneder senere kom barn nummer to til verden.