Morgan Freemans sted-barnebarn, E'Dena Hines, blev søndag dræbt på åben gade i New York. Flere vidner fortæller nu til nypost.com, at hun blev offer for eksorcisme.

E'Dena Hines blev stukket adskillige gange af sin ekskæreste, Lamar Davenport, som stod med kniven i hånden, da politiet ankom til gerningsstedet.

Ekskæresten havde ifølge vidner råbt og skreget om djævleudryddelse - også kendt som eksorcisme - mens han stak 33-årige E'Dena Hines.

»Gå væk, djævle! Jeg bortviser jer! I Jesus Kristus navn, jeg bortviser jer,« råbte ekskæresten ifølge George Hudacko, som var vidne til drabet.

Efter Lamar Davenport stoppede knivstikkeriet, skulle han have sagt 'Jesus Kristus er født'.

Den 30-årige ekskæreste er nu blevet anklaget for mord og skal desuden mentalundersøges.

I en udtalelse til People gav Morgan Freeman udtryk for sin store sorg, men samtidig beundring for stedbarnebarnets talent.

»Verden kommer aldrig til at kende hendes kunstneriske talent, og hvor meget hun havde at tilbyde. Hendes venner og familie var heldige nok til at opleve, hvad hun betød som menneske. Hendes stjerne vil fortsætte med at skinne klart i vores hjerter, tanker og bønner,« står der i udtalelsen fra den 78-årige skuespiller.

Rygter om forhold

E'Dena Hines voksede op sammen med Morgan Freeman, da skuespilleren og hans kone valgte at adoptere Hines. Hun valgte også selv at blive skuespiller.

Hun var dog mest kendt via arrangementer på den røde løber, hvor Morgan Freeman ofte tog hende med til filmpremierer.

Det skabte for nogle år siden rygter om, at Morgan Freeman og E'Dena Hines havde et forhold og skulle giftes. Det afviste en talsmand for den prisvindende skuespiller dog som det rene vrøvl.