Politiet har udsendt fotos af den forstyrrede Thomas Cafall, der mandag gik bersærk og dræbte tre.

Det skriver CNN.

En betjent og to andre blev skudt og dræbt af 35-årige Thomas Cafall i forbindelse med en halv times skudveksling. Derudover er flere sårede. Det skete mandag aften - dansk tid - nær universitet Texas A&M University i byen College Station.

Det var angiveligt udsigten til at blive smidt ud af sit hjem, der fik Cafall til at skyde og dræbe tre personer med et maskingevær, herunder en politibetjent. Han blev kort tid efter skudt og dræbt af politiet.

Politiet fik alarmopkaldet om en skudveksling omkring klokken 19.10 - dansk tid - om at skud var blevet affyret i beboelsesområdet syd for universitetsområdet.  

På en Facebook-side, der menes at være Cafalls afslører han adskillige berygtede snigskytter samt våbenfabrikanter som sine helte. 

Sig selv beskriver han som værende 'et kryds mellem Forrest Gump og Jack Kerouac'. Det er en henvisning til henholdsvis Tom Hanks glansrolle som den underfundige og retarderede Gump i filmen af samme navn - samt 60'er-forfatteren, der var kendt for vild pen og et massivt forbrug af stoffer. Det skriver CNN.

Borgmesteren i College Station, Nancy Berry, har mandag udtalt:

- Hvad er skete i dag i College Station er mere end bare tragisk. Der er mange ofre, blandt andet familierne til Mr. Caffall og Mr. Northcliff (offer, red.) som vil fortsætte med at lide fysisk og psykisk smerte i lang tid. Vi må ikke glemme dem.