Lyt til artiklen

En 34-årig mand er sigtet for at have kidnappet den ni-årige pige Maëlys de Araujo, der har været forsvundet efter en bryllupsfest i de franske alper. Manden var også gæst ved brylluppet.

Den 9-årige pige Maëlys de Araujo blev sidst set søndag for en uge siden i Pont-de-Beauvoisin, en landsby omkring 30 km nord for Grenoble i Frankrig.

Her var hun til bryllup med godt 180 andre gæster. En af de gæster, en 34-årig mand, er nu blevet sigtet for kidnapning. Det skriver Sky News.

En fransk anklager fortæller, at manden er blevet sigtet for kidnapning, ulovlig indespærring eller tilbageholdelse af en mindreårig under 15 år.

Efter brylluppet er de fleste gæster blevet afhørt, ligesom politiet har set billed- og videomateriale fra brylluppet igennem for at finde spor i sagen. Det er uoverensstemmelser i den 34-åriges vidneudsagn, der fik politiet til at tilbageholde ham. Manden selv nægter sig skyldig, men hans forklaring overbeviste ikke dommeren, så han er nu varetægtsfængslet.

Der spekuleres i, om den niårige pige blev kørt fra stedet, da hunde har mistet færten af hende ved en parkeringsplads.

Søndag tog mere en tusind personer del i eftersøgningen af pigen i de omkringliggende skovområder, skriver The Sun.

»Det er som at lede efter en nål i en høstak, ekstremt kedeligt arbejde, men meget vigtigt,« sagde politichef Yves Marzin i weekenden.

I alt har politiet afhørt 250 personer i sagen, mens det gennemsøgte område gradvist udvides. Politiet har endnu ikke fået et gennembrud.