En bygningsarbejder fra det sydlige Californien er død, efter han blev stukket af en stor sværm af bier på sit arbejde.

Manden, hvis navn og alder er ukendt, var sammen med to andre kollegaer i gang med at grave ud til et nyt supermarked, da de stødte på en stor sværm af bier, som befandt sig under jorden.

Læs også:

Han tog derefter en sprinkler, der kan bruges under jorden, for at fjerne bierne og dets kube. Men det skulle han ikke have gjort. Det fortæller kollegaen David Wolf, som stod og så på, til CBS Los Angeles.

»Han var nede på knæ, hvor kun hans hoved og hænder var beskyttet. En masse bier begyndte efterfølgende at sværme omkring ham,« siger David Wolf.

Læs også:

»Han begyndte at vifte dem væk, men bierne begyndte at jagte ham. Også efter han løb videre ned til sin bil. Vi prøvede at sprøjte vand efter dem, men det hele eskalerede bare hurtigt. Pludselig begyndte de at splitte op og jagte de andre ansatte,« fortæller David Wolf.

Manden, der startede med at blive angrebet, var stadig ved bevidsthed og kunne fortsat tale, efter han blevet indlagt på hospitalet.

Men chefen for det lokale brandvæsen kunne efterfølgende oplyse, at manden døde efter han havde fået en allergisk reaktion.