Amerikansk realitystjerne er anholdt og tiltalt for voldtægt af mindreårig pige.

46-årige Toby Willis, der er far til intet mindre end 12 børn og sammen med sin kone har medvirket i det amerikanske realityprogram 'The Willis Family', er blevet anholdt og tiltalt for at have haft sex med en mindreårig pige.

Det skriver The Tennessee Bureau of Investigation.

Sagen skulle Ifølge politiet være 12 år gammel.

Toby Willis blev arresteret den 9. september i Greenville, Kentucky. Han forsøgte at flygte fra politiet, men blev altså fanget og er nu i fængsel, anklaget for voldtægt.

Willis, hans kone, Brenda, og deres 12 børn i alderen fem til 24 år blev kendt, efter de medvirkede i talentprogrammet 'America's Got Talent'. Tilsammen udgør de countrygruppen The Willis Clan, og efter successen i talentprogrammet, fik den kristne storfamilien sit eget realityprogram på TLC, hvor man fulgte deres jagt på berømmelse.

Pressefoto af storfamiliens program 'The Willis Family', der blev sendt på TLC
Pressefoto af storfamiliens program 'The Willis Family', der blev sendt på TLC Foto: Pressefoto TLC
Vis mere

Anden sæson af 'The Willis Family' blev dog aflyst i maj måned, og siden har tv-stationen fjernet al omtale programmet. Det skriver det amerikanske ugeblad People.

I en tidligere udgave af denne artikel fremgik det, at pigen var 12 år gammel. Det vides ikke, hvor gammel pigen er. BT beklager fejlen.