Flyselskabet Ryanair mødes nu af kritik i kølvandet på terrorangrebene i Bruxelles tirsdag morgen.

Ifølge den engelske avis The Telegraph blev en gruppe passagerer mødt med krav om at betale næsten 6.000 Pund, svarende til ca. 56.625 kroner, hvis de skulle ombookes og dermed komme hurtigere hjem til Manchester fra Bruxelles.

Gruppen på 28 personer var blevet inviteret til Bruxelles af den britiske medlem af Europa-Parlamentet Afzal Khan, men efter eksplosionerne i Zaventum-lufthavnen og byens metro, ønskede gruppen af vende tilbage til England tidligere end planlagt.

De var tirsdag morgen landet i Charleroi-lufthavnen med et Ryanair-fly og skulle ifølge planen været fløjet hjem igen onsdag aften. Men da de forsøgte at ændre billetterne fik de at vide, at det ville koste dem kassen.

En talsperson for Ryanair oplyser til The Telegraph, at hver person havde betalt 20 Pund for deres returbilletter.

Da de ankom til check-in-skranken, blev de hver afkrævet 60 Pund i gebyr og yderligere 154 Pund, som skulle dække forskellen i billetpriserne.

Gruppen afviste ifølge Raynair kravet, og flyselskabet så onsdag ‘frem til byde dem velkommen ombord på deres planlagte flyvning’ samme aften.

Talsmanden tilføjede, at flyselskabets primære prioritet havde været at tage sig af passagerer, som var direkte påvirket af terroren i Zaventum-lufthavnen.

Tirsdagens terrorangreb kostede 31 mennesker livet.

RETTELSE: Det fremgik beklageligvis i en tidligere udgave af denne artikel, at 131 mennesker havde mistet livet. BT beklager!