Belgisk politi skal have anholdt en mand, der ses på overvågningsbilleder sammen med manden, som myndighederne mener sprængte sig selv i luften i metroen i Bruxelles tirsdag morgen.

Det skriver den belgiske avis De Standaard, ifølge norske Dagbladet, men oplysningerne er ikke blevet bekræftet af de belgiske myndigheder.

Overvågningsbilleder af den anholdte skal afsløre, at manden har en stor taske med sig - og at han går sammen med Khalid El Bakraoui, som, ifølge belgiske myndigheder, sprængte sig selv i luften i metroen.

Anholdelsen af manden, der ikke fulgte med Khalid El Bakraoui ind i togvognen, hvor terroristen bragte sin bombe til sprængning, skal angiveligt være sket efter en politimand genkendte den nu anholdte mand på billederne, skriver De Standaard, ifølge norske Dagbladet.

Den belgiske hovedstad Bruxelles blev tirsdag ramt af flere terrorangreb, da terrorister angreb Zaventem-lufthavnen og byen metro.

31 mennesker mistede livet under de blodige gerninger, som terrorbevægelsen Islamisk Stat har taget ansvaret for.

Efter terrorhandlingerne har en intensiv menneskejagt været i gang. Tidligere er det kommet frem, at seks personer torsdag er blevet anholdt under en række aktioner.

Hvem de er - og hvad deres eventuelle roller i forbindelse med nangrebene har været - holder myndighederne tæt ind til kroppen.

Her ses hvordan angrebet tirsdag morgen og formiddag udspillede sig i Belgien:

Oversigt over eksplosionerne i Bruxelles.
Oversigt over eksplosionerne i Bruxelles. Foto: Ritzau Grafik
Vis mere