Slipper for straf

En far fra Texas bankede en mand ihjel, efter han fandt ham i gang med et seksuelt overgreb på faderens 4-årige datter.

Faderen meldte sig selv til politiet sent lørdag aften og fortalte, at han havde angrebet en mand, som forsøgte at udnytte faderens datter seksuelt. Angrebet skete ved en hestestald på deres gård.

- For at forsøge at få datteren væk fra manden og beskytte hende, slog han manden flere gange i hovedet og manden døde, siger sheriff ved Lavaca County Micah Harmon ifølge foxnews.comMen faderen er ikke blevet anholdt, og det er usandsynligt, at han bliver sigtet.

- Der ser ikke ud til at være andre grunde end dem, han har fortalt os, siger Lavaca County sheriff Micah Harmon ifølge foxnews.com

- Jeg tror ikke, det var hans mening, at manden skulle dø, siger sheriffen.

Og det bakker mandens far op om. Han sagde, at hans søn var 'ked af det', der skete, og at det var et 'uheld'.

Sheriff Harmon fortæller, at offeret var en 47-årig mand, som ikke har nogen kriminel fortid. Men mandens navn er ikke frigivet, fordi politiet ikke har kunnet finde noget af hans familie.

Den afdøde var en bekendt af faderen, som han hjalp med at passe nogle heste. Det er endnu uvist, hvor lang tid de to har kendt hinanden.

Pigen, der blev udsat for overgrebet blev efter episoden kørt til hospitalet for at blive undersøgt, men senere udskrevet.

Og nu skal en jury afgøre, om faderen skal sigtes, og i så fald, hvad han skal sigtes for.

Hvad gør man som forældre, hvis man har mistanke om, at ens barn har været udsat for seksuelt overgreb? Få gode råd på Alt om Børn.dk