Crispin Hannibelsz er en butler ud over det sædvanlige.

Han har serviceret verdensstjerner som Bill Clinton, Beyonce, George Clooney og Elton John. Men de celebre stjerner er intet ved siden af de luksuriøse gæster, der også har besøgt det eksklusive hotel Crown Towers i Melbourne, hvor Crispin Hannibelsz arbejder.

I et interview med det australske medie www.news.com.au afslører han nu detaljer om de mest ekstravagante udskejelser, nogle af hans gæster har foretaget sig under deres ophold på Crown Towers.

Vi bringer her Crispin Hannibelsz’ top 4 over de vildeste ting:

1. En gæst krævede at få en søøre, et lille kryb i sneglefamilien, bragt til hotellet. Hannibelsz måtte handle omgående og hyrede et privatfly til at få dyret fløjet fra den australske by Perth til storbyen Melbourne.

»En anden familie ville se Australiens vilde dyr under deres ferie i landet, men de ville ikke forlade deres hotelværelse. Derfor arrangerede vi det sådan, at de fik en koalabjørn og en wombat bragt til deres hotelværelse,« fortæller Crispin Hannibelsz.

2. Butleren har også betjent et kendt band, der var så forhippet på at storshoppe de vildeste luksusting, at hotellet fik en bred vifte af mærkevareforretninger til at komme til hotellet med deres luksusvarer. Et lokale på hotellet blev forvandlet til et decideret shopping mall til ære for det celebre band.

»Det var ikke let, men det lykkedes os at overtale 15 forhandlere til at komme til hotellet, så gæsterne kunne shoppe uden at forlade stedet,« siger Crispin Hannibelsz

3. Crown Tower har også arrangeret en overraskelses-middelalder-fødselsdag for et berømt par. Hotellets medarbejdere måtte anskaffe kostumer, kongetrone og middelalderligt bestik til det særprægede arrangement.

4. En gæst ville engang lande med sit private fly, en Airbus A380, men da den nærmeste lufthavn Essendon Airport var for lille, måtte hotellet ændre planer. De kontaktede derfor lufthavnen i Melbourne og lejede en privat hangar for deres gæst. Selv om det sikker var en dyr omgang, så oplyser Crispin Hannibelsz ikke, hvor mange penge gæsten måtte hoste op med.