Den amerikanske højrefløjs tv-station, Fox News, har fået nok af den republikanske præsidentkandidat Donald Trump og hans »syge besættelse« af den populære tv-vært Megyn Kelly, som er kommentator og vært på et af de mest sete tv-shows på Fox News

Udmeldingen kommer, efter Trump - igen - er gået til angreb på Kelly på Twitter, hvor han bl.a. kalder hende »syg« og »vanvittig« og opfordrer hans følgere til at boykotte hendes tv-show.

Fox News: Ikke værdigt

»Donald Trumps bidende angreb mod Megyn Kelly og hans ekstreme, syge besættelse af hende er under værdighed for en præsidentkandidat, der ønsker at bestride det højeste embede i landet,« skriver Fox News i en pressemeddelelse.

Uoverensstemmelserne mellem Trump og Kelly begyndte i august 2015 ved en tv-debat, hvor hun var vært. Under debatten spurgte hun ind til hans tidligere kommentarer om kvinder, der blandt andet består af at kalde dem for køer og grise. Hun spurgte ham, om han hader kvinder.

Efterfølgende kommenterede Donald Trump så på tv-værtens spørgsmål på CNN.

»Du kunne se, at der var blod på vej ud af hendes øjne. Ja, der var blod på vej ud af hendes...,« sagde Trump.

Boykottede tv-debat

I månederne efter kaldte Trump hende bl.a. »bimbo« og »vanvittig«, og i januar krævede han, at Fox News fjernede Megyn Kelly som vært på en anden politisk debat, han skulle deltage i.

Da Fox News nægtede, boykottede Trump helt tv-debatten. Efterfølgende virkder det iføæge Huffington Post som om Trump og Kelly havde indgået en våbenhvile, som nu altså er ophævet med Trumps nye tweets.

»Megyn er en eksemplarisk journalist og en af de førende værter i USA. Vi er ekstremt stolte af hendes fænomenale arbejde og fortsætter med at støtte hende hver dag gennem Trumps endeløse verbale, sexistiske overgreb,« siger Fox News i meddelelsen lørdag.