Nu belejres den af UFO-fans og dommedagsprofeter

Den lille franske bjerglandsby i Pyrenæerne, Bugarach er blevet et større tilløbsstykke frem mod den 21. december.

Denne dag vil Jorden ifølge dommedagsprofeter verden over gå under. Den 21.12.2012 markerer slutningen på Maya-kalenderen, og det menes derfor, at jorden vil gå under. Bare ikke i Bugarach, der i følge dommedagsfolk skulle blive forskånet for Jordens undergang.

Samtidig siger nyfortolkninger af profetien, at der under det nærliggende bjerg Pic de Bugarach ligger en UFO-garage, hvorfra rumvæsner vil stige op og redde de dødsdømte jordboere. Det skriver Daily Mail.

Og det betyder, at folk nu valfarter til den lille by, hvor de 176 indbyggere står klar med meget dyre hotelværelser og dommedagsvin- og vand. En indbygger i byen udlejer et værelse med perfekt udsigt til dommedagen for godt 11.000 kr for en nat, eller en campingplads for 3.000 kr..

På det lokale pizzaria kan man nyde en dommedagspizza, og skylle den ned med en dommedags-vin. Skulle profetien slå fejl kan man dagen efter fejre det med en overlevelses-vin.

Og hvis man vil eje et autentisk stykke af Jordens sidste rester er det også muligt. Hos de lokale souvenirsælgere kan man erhverve sig et ægte klippestykke fra Pic de Bugarach for 12 kr. pr gram eller en kold flaske vand fra den lokale kilde til den nette sum af 120 kr. Men så kan vandet også kurere en lang række sygdomme.

Den store interesse bekymrer byens borgmester og de franske myndigheder har forbudt adgang til bjerget og gendarmeriet er udsendt til at forhindre folk adgang.