Fem personer omkom lørdag i en tragisk ulykke. Det viste sig at være et britisk popband.
Fem personer omkom lørdag i en tragisk ulykke. Det viste sig at være et britisk popband. Foto: TT NEWS AGENCY

Konklusionen af de ligsyn, der blev foretaget efter de fire bandmedlemmer og manager fra britiske Viola Beach, som på tragisk vis kørte i døden efter en optræden i Sverige, indeholder grufuld ny viden om, hvad der skete den skæbnesvangre februarnat.

De fire unge mænd, Kris Leonard, River Reeves, Jack Dakin, Tomas Lowe i alderen 19-27 og deres manager Craig Tarry på 32 døde nemlig ikke med det samme, da deres bil kolliderede med et autoværn og kørte ud over en motorvejsbro syd for Stockholm.

SWEDEN-TRANSPORT/

Tvært imod led de fem mænd en yderst smertefuld død.

Det konkluderer den lægelige undersøgelse af ligene, som blev præsenteret under en høring på rådhuset i medlemmernes fødeby, Warrington, torsdag.

Det skriver Warrington Guardian.

Nærmere bestemt pådrog de omkomne sig 'alvorlige skader', før de styrtede 25 meter ned i en kanal under en motorvejsbro omkring kl. 2:30 natten til lørdag den 13. februar.

Craig Tarry

Fredag, dagen før, var dagen, hvor de fire unge pop-drenge skulle opræde uden for Storbrittaniens grænser for første gang.

Bandets sidste opdatering på Facebook blot timer inden den tragiske ulykke (artiklen fortsætter herunder):

Desværre skulle det vise sig også at være dagen, de skulle optræde for sidste gang nogensinde.

Kørte ikke påvirkede i bil

Masser af familiemedlemmer var mødt op til dagens høring, hvor Elaine Duddle fra Cheshire Politi kunne berette nærmere om, hvad der præcist skete den nat, bandet kørte galt.

Udover hvornår ulykken havde fundet sted, kunne hun også fortælle, at de unge mænd var kørt i kanalen, fordi broen få minutter forinden var blevet hævet for et skib, som sejlede igennem kanalen, kort efter de unge mænd var styrtet i vandet.

SWEDEN-TRANSPORT/CARCRASH

Hvem der førte bilen, og hvorfor det gik så galt, som det gjorde, er ikke afdækket endnu, men foreløbigt arbejde slår fast, at ingen i bilen var påvirkede af hverken alkohol eller euforiserende stoffer.

Afslutningsvis kondolerede både de retsmedicinere og politienheder, som var til stede, hvorefter de jordlige rester blev erklæret frigivet, så de nu kan begraves.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.