Bobbi Kristina Brown, datter af den afdøde sanglegende Whitney Houston og Bobby Brown, er død i en alder af 22 år.

Det bekræfter hendes familie over for flere amerikanske medier herunder NBC News.

Bobbi Kristina Brown sov ind på Peachtree Christian Hospice i Georgia natten mellem søndag og mandag efter at have ligget i koma i næsten seks måneder.

31. januar blev hun fundet livløs i et badekar med hovedet nedad. Familien oplyser til NBC, at Bobbi Kristina Brown fik uoprettelige skader i hjernen efter hændelsen.

»Hun har endelig fået fred i guds arme,« siger Bobbi Kristina Browns familie til NBC.

»Vi vil gerne takke alle, der har vist deres store støtte og kærliged de sidste måneder,« lyder det fra familien.

Den 22-årige kvindes død har dermed uhyggelige lighedstegn med den måde, hendes mor Whitney Houston døde på i 2012. Hun blev fundet livløs i et badekar på et hotel i Beverly Hills og kom aldrig til bevidsthed igen.

I mange år forinden havde Whitney Houston haft store problemer med stofmisbrug, og obduktionsrapporten viste senere, at hun blandt andet var påvirket af kokain.

Siden det kom frem, at Bobbi Kristina Brown lå i koma, har det svirret med rygter om hendes tilstand, og familien har flere gange udtalt, at hun var i bedring.

I sidste måned lod familien dog vide, at den 22-årige kvinde var blevet overflyttet til hospice efter at have været indlagt på flere forskellige behandlingssteder.

Ifølge NBC fastholder politiet, at hændelsen er en ulykke. På den anden side af Atlanten har Bobbi Kristinas kæreste, Nick Gordon, dog flere gange været i søgelyset - blandt andet har han været anklaget for at have overfaldet hende, få timer før hun blev fundet i badekarret.

Senere blev Gordon anklaget for at have lænset Bobbi Kristinas konto for 11.000 dollars, mens hun lå i koma. Ingen af anklagerne har indtil nu ført til, at politiet har sigtet Nick Gordon.

Beskyldningerne har dog angiveligt ført til, at folkene omkring Bobbi Kristina Brown i sidste måned - ifølge NBC - sagsøgte Nick Gordon for ti millioner dollars.