Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

»Hej fremmede! Mit navn er Madeline. Jeg bliver 1 år den 17. december, og dette er min første flyvetur.« Sådan starter et brev som lige nu florerer på de sociale medier Reddit og Imgur.

Lille Madeline skulle for få dage siden angiveligt ud på sit korte livs første flyvetur. Og det er ikke bare noget, der kan være en udfordring for barnet selv og forældrene. Det kan enhver, der har prøvet at dele fly med en konstant skrigende baby, vist skrive under på.

Og netop dette var Madelines forældre sig tilsyneladende meget bevidste, inden de steg ombord på flyet. I hvert fald havde de på vegne af deres datter forberedt en lille gavepose og et medfølgende brev til alle flyets passagerer:

»Jeg vil prøve at opføre mig så pænt som muligt, men jeg vil gerne undskylde på forhånd, hvis jeg mister mit gode humør, bliver bange, eller mine ører gør ondt. Min mor og far har pakket denne gavepose med lidt godter til dig. Der er også ørepropper for det tilfælde, at min første offentlige serenade ikke er så fornøjelig for dig som for mine forældre. Hav en dejlig flyvetur,« fortsætter brevet efter Madelines indledende præsentation af sig selv.

Og tilsyneladende er det noget, der virker, når det kommer til at dulme medpassagerers potentielle irritation over en skrigende baby. Billedet er blevet delt for tre dage siden af brugeren 5tFAgm5 under overskriften: »En baby har lige givet mig dette på mit fly. Jeg er ikke sur.« I skrivende stund er det vist næsten tre millioner gange på Imgur og har fået næsten 1.000 kommentarer - langt størstedelen positive.

Der er også noget, der kunne tyde på, at forældrene til lille Madeline har ladet sig kraftigt inspirere af et tvillinge-forældrepar som for omkring to år siden gjorde noget lignende. Dengang gik historien verden rundt og forældrene blev rost til skyerne for initiativet.

Billedet af Madelines gavepose og brev til medpassagererne på hendes første flyvetur.
Billedet af Madelines gavepose og brev til medpassagererne på hendes første flyvetur. Foto: Screendump fra Imgur
Vis mere