FC Midtjylland er efter sejr på 2-0 over Randers FC tilbage på Superligaens førsteplads.

Hermed leverede FCM-træner Jess Thorus tropper endnu engang bevis for, at de er stærke på udebane. I denne sæson har de vundet seks og spillet tre uafgjorte i sammenlagt ni kampe siden sæsonstarten i juli.

De skadesplagede midtjyder, der stillede op uden profiler som Kian Hansen, Kristian Bach Bak, Petter Andersson og Martin Pusic, burde have ført ved pausen.

De havde bolden mest og såvel Morten Rasmussen som Jakob Poulsen var tæt på at score. Desuden fik de et mål annulleret, fordi Daniel Royer i afslutnings-øjeblikket befandt sig i offside-position.

Også Randers FC var tæt på. Men begge gange, hvor Jonas Borring havde chancen, headede han bolden over mål.

Velspillende FC Midtjylland fortsatte dominansen i anden halvleg, hvor Patrick Banggaard i det 64. minut og Morten Rasmussen to minutter senere scorede efter blottelser i Randers-forsvaret.

Samme Patrick Banggaard kom i øvrigt ikke til at færdigspille kampen. Et kvarter før tid tacklede han Patrick Da Silva til jorden og blev udvist af dommer Kenn Hansen.