Randers FC var i fuld kontrol ved pausen, hvor Colin Todds mandskab førte med 2-0 over AGF.

Men i anden halvleg faldt det hele sammen for de lyseblå, der fik to mand vist ud og endte med at tabe 2-3. Et tvivlsomt straffespark, hvor det er var svært at se nogen kontakt mellem Stephan Petersen og Karl-Johan Johnsson, satte nedturen i gang. Alligevel bebrejder Randers-træneren sit eget hold for nederlaget:

»Det lignede ikke et straffespark, men i sådan en situation, kan vi ikke stå at pege fingre ad dommeren,« lød det fra Colin Todd, der fortsætter:

»Det kan vi ikke tillade os.Selvfølgelig hjælper det ikke, at vi får to røde kort. Det sidste var fortjent. Du kan ikke vise aggression ved at slå modstandere. Det første – tja, jeg synes, der var værre tacklinger i kampen, som ikke blev straffet. Så den udvisning var nok noget tvivlsom, men i stedet for at vinde 2-1 eller spille 2-2 ender vi med at tabe. Det kan vi kun takke os selv for,« sagde Randers-træneren efter nederlaget.