AGF kan glemme alt om at få Johnny Mølby som træner lige nu, siger AC Horsens - men til sommer er der frit spil om Mølbys underskrift.

AGF har ansat Jesper Fredberg som cheftræner for Superliga-holdet for minimum resten af foråret. Til sommer vil administrerende direktør, Jan Christensen, vurdere, om Fredberg skal fortsætte, eller om klubben skal have en ny permanent træner.

Den tidligere AGF-assistent og nuværende AC Horsens-træner, Johnny Mølby, er allerede blevet nævnt som den varmeste kandidat til at tage trænersædet til sommer. Mølbys kontrakt udløber til sommer, og før kontrakten udløber, får Mølby ikke lov til at smutte, fastslår direktør i AC Horsens, Henrik Ravn:

- Vi står i AC Horsens overfor et sindssygt vigtigt forår, hvor vi har en målsætning om at rykke op i Superligaen. Vi har kun 14 dage, til vi går i gang med vores første kamp, så jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at vi mister Johnny Mølby til AGF nu.

- Jeg kan godt forestille mig Johnny Mølby som træner i AGF, eller en hvilken som helst anden klub, men ikke lige nu.

Henrik Ravn har ikke fået nogen henvendelse fra AGF omkring Johnny Mølby. AC Horsens er derimod interesseret i selv at beholde deres træner efter sommerferien. De har haft indledende snakke om en kontraktforlængelse, men i øjeblikket forhandler parterne ikke.

- Jeg har løbende haft en dialog med Johnny med henblik på en forlængelse. Jeg har forhørt mig om hans tanker, men vi har i fællesskab aftalt at trække beslutningen til lidt længere ind i foråret.

- Han har stor tillid i truppen, så det er da ikke nogen hemmelighed, at hvis vi kan nå til enighed omkring tingene, så vil jeg ikke afvise, at vi har en interesse i at forlænge med Johnny.

Hvad vil du sige, hvis AGF ringer og spørger til Johnny Mølby?

- Det vil jeg tage med AGF.