FC Nordsjælland har sagt farvel til tre spillere i dette transfervindue. Anders ’AC’ Christiansen, Ivan Runje og Søren Christensen har takket af, men nu er nordsjællænderne tæt på at præsentere et indkøb. Islandske Gudjon Baldvinsson er hentet ind, og han kan få selskab af Emil Berggreen til frontkæden.

Som BT afslørede forleden, er U21-landsholdsangriberen tæt på et skifte til Farum. Hobros unge målskytte har en frikøbsklausul på en million kroner, som FC Nordsjælland har udløst, og nu er det kun personlige detaljer, der skiller parterne fra et gensyn.

»Jeg kan godt bekræfte, at FC Nordsjælland har udløst Emil Berggreens frikøbsklausul,« siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, til bt.dk onsdag aften.

»Det er meget bittert, men sådan er gamet. Jeg ved ikke, om det bliver til et skifte, men det kan det tyde på. Emil Berggreen passer foreløbig sin træning i Hobro. Vi har været rigtig glade for at have Emil i huset, og det er vi stadig,« fortsætter Jens Hammer Sørensen.

Ærgrer du dig ikke over, at I ikke havde sat klausulen over en million kroner, da I købte ham i sommer?

»Nej, for det var betingelsen for at få ham. Ellers var han ikke kommet til Hobro.«

Emil Berggreen har tidligere optrådt som U19-spiller for FCN, men tog efterfølgende til Brønshøj for at prøve lykken. Her gjorde han det så godt, at Hobro som oprykkere til landets bedste række hentede ham som klubbens første spillerkøb nogensinde.

Hvis Emil Berggreen som ventet skifter tilbage til FC Nordsjælland, skal Hobro akut ud på spillermarkedet for at finde en afløser. Det kunne blive et lejemål med en angriber fra FCMs lager, men nordjyderne er pt. sat i venteposition.

»Vi har fundet én Emil Berggreen, og det kan jo være, at vi kan finde en til. Vi er hele tiden på udkig efter spillere, der kan gøre os bedre. Men jeg håber stadig, at Emil Berggreen bliver her. FC Nordsjælland har nu vundet retten til at tale med ham, mens vi bare kan håbe på, at han er glad for at være her og kan se udviklingsmuligheder i Hobro. Vi kan kun håbe, mere er der ikke tilbage at gøre,« lyder det fra Jens Hammer.

FC Nordsjælland er ifølge BTs oplysninger i det hele taget på udkig efter mere ungt talentfuldt materiale. Også HB Køges ungdomslandsangriber Justin Shaibu er på ønskesedlen hos tigrene, der altså viser tænder nu.