FC Nordsjælland gik på juleferie med 2-1 over Horsens i en kamp præget af sne.

FC Nordsjælland-træner Morten Wieghorst fik tre point i julegave af sine spillere, da holdet søndag besejrede Horsens 2-1.

Kampen var tæt på aflysning, men dommer Claus Bo Larsen vurderede, at det var forsvarligt at spille kampen. Spillerne havde svært ved at stå fast på det sneklædte stadion, hvor de få tilskuere kunne se hjemmeholdet løbe med sejren.

Andreas Granskov sørgede for en nordsjællandsk lynstart med 1-0-målet i kampens andet minut, og gæsterne var på hælene i den indledende fase. Horsens fik dog udlignet otte minutter før pausen, da Nordsjælland-keeper Jesper Hansen fumlede groft i eget felt.

Alligevel kunne hjemmeholdet gå til pause med en føring, Anders Due sendte flot bolden i kassen i første halvlegs sidste sekunder. Efter pausen skete der ikke det vilde før i slutfasen, hvor der var store chancer i begge ender: De største til FCN.

Men det endte 2-1, og dermed overvintrer både FCN og Horsens i ligaens bløde midterfelt.