Brøndbys ejer, Jan Bech Andersen, skal passe på med at kritisere andre. Det mener FCMs bestyrelsesformand, Rasmus Ankersen.

Baggrunden er følgende:

Jan Bech Andresen så på sin ferie i det sydlige Frankrig en episode af TV3-føljetonen 'Tæt på Thorup', hvor et kamerahold følger FCMs cheftræner, Jess Thorup. Samtidig så han, at FCMs kommercielle direktør, Jacob Jørgensen, på LinkedIn havde skrevet 'Jagten på guldet fortsætter!' efter midtjydernes hjemmesejr på 3-1 over FCK søndag aften (DU KAN SE HØJDEPUNKTER FRA KAMPEN PÅ VIDEOEN ØVERST HER PÅ SIDEN):

»Jeg har noteret mig, hvor meget medieopmærksomhed de får, og hvor meget de selv er med til at stille sig op på en piedestal. I sidste uge så vi Jess Thorup være på jagt, og i går kunne man igen komme med bag kulisserne. Der er vores stil en anden. Jeg tror mere på ydmyghed og på at arbejde hårdt,« sagde Jan Bech Andersen til BT.

Men det giver Rasmus Ankersen ikke meget for.

Jan Bech Andersen
Jan Bech Andersen Foto: Jonas Skovbjerg Fogh
Vis mere

»Det er svært at forklare, hvorfor Brøndbys ejer har behov for at kommentere på et tv-indslag, hvor man ser vores cheftræner gå på jagt. I det hele taget synes jeg, at lige præcis Jan Bech skal passe på med at gøre sig til smagsdommer over, hvad der er god og dårlig stil i det offentlige domæne,« siger han til Tipsbladet.dk

Dermed henviser han til, at Jan Bech Andersen under pseudonymet 'Oscar' på Brøndbys fanforum Sydsiden afslørede intern snak i Brøndby under den forhenværende cheftræner, Thomas Frank. Det førte efterfølgende til Thomas Franks afgang.

Rasmus Ankersen tilføjer, at Jan Bech Andersens udmelding ikke har nogen betydning for, hvorfor FCM agerer, som de gør.

»Vi bliver jo utroværdige at høre på, hvis vi ikke siger, at vi går efter guldet i den position, som vi er i. Kan du forestille dig, at vi sagde, at vi gik efter sølv? Folk ville jo tro, at vi havde tabt forstanden. Så er det ikke sikkert, at det lykkes for os at vinde, for specielt Brøndby har gjort det fantastisk, men selvfølgelig er det vores ambition, også selv om vi har solgt gode spillere i januar,« siger Rasmus Ankersen.

Jan Bech Andersen meddeler over for Tipsbladet.dk, at han ikke har mere at tilføje til historien.

 

Andre læser også