Brøndby byder ind på Superligaens tredjeplads. Det sker efter en 2-0 sejr i Odense over et blodfattigt OB-hold, der aldrig formåede at sætte sig igennem.

Første halvleg var en ensidig affære, hvor intet fungerede for værterne. Det gjorde det til gengæld især i de første 20 minutter for gæsterne, hvor fint offensivt spil ikke mindst fra Riza Durmisis side gav pote. Backen og Ferhan Hasani sparkede med stor konsekvens Brøndby på 2-0 føring, og selv om OB kom frem til mindre chancer, så var de blå-gule i total kontrol med begivenhederne.

For fjerde gang i denne sæson måtte Brøndby lade Daniel Agger udskifte i pausen, og de tre forudgående gange er det gået galt for dem, men denne gang holdt de skansen.

OB forsøgte at arbejde sig tilbage i opgøret, men det blev ikke til mere end en masse spildte løbekilometer for et decideret tryk fik de ikke etableret, før de med et kvarter igen omsider fik en decideret angriber på banen i skikkelse af Thomas Dalgaard. Det blev omgående farligt, men Lukas Hradecky var Brøndby en god målmand.