Brøndbys spillertrup har valgt at komme med en fælles meddelse ovenpå den interne uro på ledelsgangen i klubben, der torsdag betød, at direktør Ole Palmå har sagt sin stilling op og, at tre bestyrelsmedlemmer har valgt at forlade klubben.

Her er hele meddelsen fra spillerne:

- For at imødekomme den store medieinteresse omkring uroen i Brøndby IF's organisation har vi - spillertruppen i Brøndby IF - valgt at udsende denne meddelelse.
 
Uroen i klubben påvirker mange mennesker - også os spillere. Vi er dog nødt til at fokusere på det, vi har indflydelse på, og det er nu en gang spillet på banen.
 
Det er vigtigt at slå fast, at det der sker i øjeblikket på ledelsesniveau i Brøndby IF ikke må gå ud over klubbens sportslige præstationer og resultater.
 
Vi må få det bedste ud af situationen og påvirke det, vi kan. Vi er her for at spille fodbold.
 
Derfor håber vi, at medierne vil respektere, at for os spillere er det træning og kampe, det drejer sig om. Vi ønsker med andre ord ikke at kommentere yderligere på det, der sker uden for banen i øjeblikket i Brøndby IF.
 
Vi ønsker alle en god og underholdende kamp på søndag mod FC Midtjylland med mange tilskuere på lægterne på Brøndby Stadion.
 
Vi håber, at opbakningen fra klubbens fans til os spillere ikke vil lide under den seneste tids begivenheder i baglandet i Brøndby IF.
 
Med venlig hilsen,
Brøndby IF's spillertrup