Midtbanespilleren Anders Due er overraskende blevet lejet ud fra AaB til FCN.

Anders Due har fortid som FC Nordsjælland-spiller, og vender dermed hjem til Farum Park, som han forlod, da han i sin tid skiftede til den hollandske klub Vitesse.

I AaB er man glade for, at man har fundet frem til en løsning, der passer alle parter.

- Anders Due har ikke spillet et stykke tid, og det er hverken godt for ham eller AaB. Så når FCN ønsker at genoptage en gammel kærlighed, vil vi ikke stå i vejen for det, sige AaBs sportsdirektør Lynge Jacobsen til sporten.dk

Hos FC Nordsjælland er cheftræner Morten Wieghorst meget tilfreds med tilgangen af den venstrefodet dødboldsspecialist.

- Nu har vi ladet spillere gå, og derfor har truppen brug for et frisk pust, selv om jeg føler, vi stadig har masser af kvalitet. Anders er en dygtig spiller, der endda har en fortid her i FC Nordsjælland. Nu er han er kommet i klemme i AaB, hvor han ikke kan få lov til at vise sine kvaliteter frem. Dem håber vi, vil vise sig hos os, og at han i vores måde at gøre tingene på kan komme til sin ret, siger Morten Wieghorst.

- Rent typemæssigt tilføjer han os noget, vi ikke har lige nu på positionen som fløjangriber i begge sider. Anders er mere den servicerende spiller med fine indlæg, og på standardsituationer vil hans venstreben nok også blive noget, vi kan nyde godt af.

Anders Due er også glad for, at han nu har fået muligheden for at genfinde formen i sin tidligere klub.

- Jeg glæder mig til at tørne ud for FC Nordsjælland igen, selv om det godt nok er under andre vilkår, end jeg havde forestillet mig. Men det var en fornøjelse, at se dem spille mod AaB i sidste weekend, og jeg synes altid FCN har spillet positiv fodbold, den slags som jeg selv kan lide at spille, siger Anders Due.