Her er tre ting, vi lærte af FC Københavns sikre 4-0-sejr hjemme over Randers FC.

Superligaens bedste venstreben
Vi vidste det faktisk godt i forvejen. FC Københavns Robert Skov render rundt med et venstreben, der i fremtiden bliver mange penge værd for københavnerne. I torsdags sikrede venstreskøjten FCK tre overraskende Europa League-point, og mod Randers slog Silkeborg-knægtens hammer til. Fire-fem meter uden for feltet venstrebens-bankede Skov kuglen i kassen. Høj klasse.

Foto: REGIS DUVIGNAU
Vis mere

FC Effektiv
FC København har i de seneste kampe - i storprofilen Viktor Fischers fravær - udviklet en i fodbold højt skattet evne. Holdet er begyndt at score på hovedparten af sine chancer. I triumfen i Bordeaux omsatte københavnerne deres få chancer med dejlig udansk kynisme. Og søndag blev Randers brutalt straffet for næsten hver eneste chance, kronjyderne gav væk.

Foto: Lars Møller
Vis mere

Randers-profil har en sag
Randers' midterforsvarer Jonas Bager kløede sig i ugens løb undrende i nakken over, at han var sorteret fra U21-landsholdstruppen. Den talentfulde midterforsvarer mener selv, at han for tiden er i sit livs form. Den slags udtalelser forpligter, og derfor holdt B.T. et ekstra vågent øje med Bager søndag. Og konklusionen...: Han var - trods det meget klare nederlag - fremragende.

Foto: Lars Møller
Vis mere