En ny sæson af Netflixs populære tv-serie 'Orange Is The New Black' er blevet stjålet af en hacker, der truer streaminggiganten med at offentligøre de nye afsnit før tid.

Der er tale om femte sæson af fængselsserien, som angivligt er faldet i de forkerte hænder. I hvert fald hævder en hacker at have stjålet den nyeste sæson af hit tv-serien.

Det skriver nyhedsbureauet AP.

Hackeren går angiveligt under navnet 'The Dark Lord' og har truet Netflix med at offentliggøre tv-seriens nye afsnit på nettet, såfremt streamingtjenesten ikke betaler et endnu ukendt beløb. Første afsnit af den nye sæson af 'Orange Is The New Black' skulle allerede være uploadet på en ulovlig fildelingstjeneste, hævder bagmanden ifølge AP. 

Netflix har bekræftet, at en af deres underleverandører er blevet udsat for et hackerangreb, og at blandt andre FBI er i gang med at efterforske sagen. Der har i flere måneder været rygter om, at adskillige andre film - og tv-serier ligeledes er blevet stjålet fra producenter og leverandører. Det sker, efter endnu ikke offentliggjorte screenshots, ifølge AP, har cirkuleret på nettet.

Tilbage i februar måned var AP i kontakt med hackeren 'The Dark Lord', der dengang hævdede, at han ikke ønskede at offentliggøre materiale, han hævdede at være i besiddelse af. Begrundelsen lød dengang, 'ingen alligevel er interesserede i endnu ikke frigivede film og tv-serier.'

Den femte sæson af Orange Is The New Black får premiere på Netflix den 9. juni.