Hun blev mor for blot tre måneder siden.

Lørdag aften stod Tina Müller så endnu engang i spidsen for årets store sportsshow på DR, da hun sammen med Josefine Høgh og Caroline Wozniacki styrede slagets gang.

Datteren Emma var dog med i Jyske Bank Boxen, fortalte tv-værten efter showet.

»Lige pludselig har man skullet vænne sig til, at fokus er et andet sted. Hun er også med i dag. Jeg har sendt en del sms'er undervejs i showet til min kæreste. Sover hun? Har hun det okay? Er I okay? Men hun er okay. Det har været okay,« fortalte en glad Tina Müller om den nye titel.

Rollen som mor er en, hun har ønsket sig længe. Og den betyder selvsagt også utroligt meget for hende.

»Det er større, end jeg overhovedet kunne forestille mig. Der er så mange følelser i det, så mange tanker og bekymringer. Men det er det mest fantastiske, jeg nogensinde har oplevet i mit liv. Jeg er meget taknemmelig og meget glad for, at lille Emma er kommet til os,« fortalte den jublende vært.

Hun er egentlig på barsel. Men den har hun lige afbrudt i dagens anledning, inden hun mandag går på barsel igen, inden hun skal arbejde på årets Melodi Grand Prix.

Efterfølgende går hun så på barsel igen. Men årets 'Sport 2022' ville hun ikke gå glip af.

Tina Müller (tv) var vært sammen med Josefine Høgh og Caroline Wozniacki.
Tina Müller (tv) var vært sammen med Josefine Høgh og Caroline Wozniacki. Foto: Bo Amstrup
Vis mere

»Jeg tror, det er syvende eller ottende gang. Det er bare et helt specielt show, fordi jeg selv er flasket op med sport. Det fylder så meget, det har altid fyldt meget. Det er en passende scene og et super fedt show. Det er begejstring, glæde, masser af tårer, der er det hele. Det er bare en super fed aften, hvor alle der fortjener at blive hyldet bliver hyldet,« sagde Tina Müller.

Samtidig roste hun også alle dem bag showet og i kulissen for at få showet til at spille, hvilket gør det nemt for værterne at passe deres arbejde.

Årets 'Sport 2022' bød på flere forskellige priser. Jonas Vingegaard vandt både 'B.T. Guld' og 'Årets Sportsnavn', Caroline Wozniacki kom i 'Hall of Fame', og Pierre-Emile Højbjerg vandt 'Årets Mandlige Fodboldspiller' for blot at nævne nogle af dem.

Du kan læse, hvordan showet forløb i live-bloggen her.