Kyrie Irving havde lidt svært ved at overholde coronareglerne, da han for nylig deltog i en fødselsdagsfest.

NBA har ellers nogle meget strikse regler, der betyder, at spillerne ikke må opholde sig på barer, diskoteker, restauranter eller i forsamlinger på mere end 15 personer.

En video af Irving, som dukkede op i sidste uge, viser NBA-stjernen i en større forsamling på en natklub, og det har altså fået NBA til at reagere.

Irving er derfor blevet pålagt en bøde på lidt over 300.000 kroner. Det skriver New York Times.

Ud over bøden er Irving blevet sat i en femdages karantæne, og han skal herefter vise en negativ coronatest, før han må vende tilbage til sit hold Brooklyn Nets.

Der var dog en del spekulationer om, hvorvidt Irving ville vende tilbage efter det. Han har nemlig ikke spillet siden 5. januar af personlige årsager.

Brooklyn Nets-træneren, Steve Nash, sagde før en kamp 7. januar, at han ikke vidste, hvorfor Irving ikke spillede, og at han ikke havde hørt fra spilleren.

Siden da har Nash været i kontakt med ham, men træneren afviste at give flere detaljer.

Irving var onsdag tilbage i kamp, og her udtalte han, at det var godt at være tilbage på banen.

Coronavirussen har i den grad haft godt fat i NBA. To basketballkampe mere blev natten til torsdag udskudt.

Den nordamerikanske liga har siden sæsonstarten 22. december udskudt samlet set 17 kampe. Heraf er 16 af dem udskudt siden 10. januar.

Udskydelserne skyldes coronasmitte på flere af holdene.

Senest er Memphis Grizzlies blevet ramt af coronarelaterede afbud, og kampen mod Portland Trail Blazers blev derfor udskudt. Den skulle være spillet torsdag morgen klokken 04 dansk tid.

Memphis Grizzlies var ikke i stand til at stille op med otte spillere, som er mindstekravet.