Kronprinsen bliver i dag, hvor tvillingerne skal døbes, udråbt til »stangstiv« på forsiden af Se og Hør, men vennen glatter ud

Samme dag som de kongelige tvillinger døbes, betaler deres far prisen for at være en moderne kronprins. Med sit billede på forsiden på Se og Hør akkompagneret af ordene 'stangstiv'. Men Kronprinsens nære ven har en anden version af den nat.

Flertallet af danskerne elsker, når Mary og Frederik forsøger at være som alle os andre. Når Frederik får en Facebook-profil, og når han maler byen rød med vennerne. 

Men han betaler også en høj pris, når han, som i lørdags efter en FCK-kamp i Parken, fortsætter festen på sin favoritnatklub Simons og ter sig, som alle andre danskere gør til tonerne af 80’er-hittet 'Rhythm of the Night' klokken 3.00 om natten. Så Se og Hør i form af en kornet video kan dokumentere en højstemt kronprins i selskab med et glas et-eller-andet og en smuk kvinde. 

Især Kronprinsens kvindelige bekendtskab fik stor fokus i går, og netsiderne flød over med overskrifter om Frederiks 'villige blondine'. Men det tog overhånd. 

Derfor kontaktede Frederiks nære ven Jeppe Handwerk sidst på aftenen B.T.

- Hun arbejder i mit firma, og hun er en nær ven af mig og min hustru, siger Handwerk til B.T.

Under uddannelse


Pigen, arbejder i Handwerks firma Copenhagen Group. Her arbejder den blonde pige, der blev student fra Nærum Gymnasium i 2006, som assistent i administrationen, mens hun er ved at færdiggøre sin bachelor i international virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. 

Og som ven af Handwerk-familien har hun også mødt kronprins Frederik, som Jeppe Handwerk traf, da de to var i frømandskorpset sammen. Her blev Handwerk næsten fra dag et Frederiks fortrolige, og han var ved prins Christians dåb valgt som den eneste ikke-kongelige danske fadder. 

Jeppe Handwerk vil af hensyn til sin ansatte tage brodden af Se og Hørs bombastiske udlægning af vennens våde bytur, men han ser ikke grund til at kommentere sagen yderligere. Og Kronprinsen lagde ikke an på hende, siger en anden ven af hende til MSN Starlounge.

- Hun er en god ven af både Frederik og Mary. De har kendt hinanden længe. Det kunne ikke være mere forkert, at hun skulle være villig, eller at han lagde an på hende. Musikken var høj, så de har lænet sig ind mod hinanden, når de har talt sammen. Der er intet i det. Hun er meget ked af det, fortæller vennen til Starlounge.

Ejeren ærgrer sig


På natkluben Simons ærgrer ejeren Simon Lennet sig også over, at videoen af den festglade kronprins er sluppet ud. 

- Det skal være muligt for alle, også for Kronprinsen, at tage en tur i byen uden at ende på forsiden af Se og Hør. Derfor står der heller ikke 15 dørmænd omkring ham, når han er her. Jeg synes, det er synd for ham, fortæller ejeren af natklubben, Simon Lennet.

Det sidste er flere af B.T.s læsere også enige i, og Se og Hørs historie vil utvivlsomt dele danskerne i to lejre på dåbsdagen, vurderer kongehusekspert Lars Hovbakke Sørensen.

Pas på mærkatet


- Hos den ene halvdel bliver han blot mere populær, jo mere almindelig han bliver. Den anden halvdel bliver derimod forarget over, at han slår sig løs på den måde. Kronprinsen har, modsat sine forældre, søgt mod den mere uformelle rolle, og det er på både godt og ondt. På den ene side har hans attitude gjort kongehuset utrolig populært de senere år. På den anden side skal han passe på, at mærkatet 'party prins' ikke kommer til at klæbe til ham. Prisen for at ville være 'almindelig' er, at man kan ende på forsiden af Se og Hør, og det ved kongehuset godt, siger Lars Hovbakke Sørensen.

Under gårsdagens generalprøve på dåben forsøgte flere medier at få Kronprinsen til at forholde sig titlen 'ugens brandert'. Han holdt sig behørigt væk fra pressen. Frederik kendte allerede den dagsorden, som hans nære ven få timer senere forsøgte at nedtone ved at ringe til B.T.