Dansk folkepartis næstformand Søren Espersen øger nu presset på Venstres forsvarsminister Carl Holst. Han opfordrer ministeren til at få lagt alt frem i sagen om brug af en personlig rådgiver under valgkampen.

Den ene dårlige sag efter den anden synes at vælte ind over forsvarsminister Carl Holst. Det seneste stykke tid har det drejet sig om hans brug af spindoktoren Christian Ingemann Nielsen under valgkampen i juni.

Alt dette mens spindoktoren var ansat som kommunikationsrådgiver for direktionen i Region Syddanmark – altså betalt via skattepenge. Og det er ifølge eksperter ikke lovligt. Siden er Carl Holst så også blevet taget i at lyve om sagen, og hele tiden dukker der nye småting op. Det skal nu stoppe lyder det fra Søren Espersen, næstformand i Dansk Folkeparti.

»Jeg opfordrer Carl Holst til at få lagt alt frem med det samme. Det er uværdigt, at det hele skal trækkes ud af ham i små bider. Det gider vi ikke mere, og det er ikke sådan man gør det på Christiansborg,« lyder det fra næstformanden.

»Der kommer hele tiden en ny afsløring fra pressen, vi skal forholde os til. Kom nu frem med det hele, så vi slipper for at politiet og statsamtet skal trækkes ind i sagen og bruge måneder på undersøgelser.«

Derfor skal Carl Holst få samlet alle dine papirer og dokumenter, og så ellers indkalde til pressemøde.

»Man lukker sådan en sag her ved at holde et pressemøde og fremlægge alt. Ikke ved at svare halvt på tingene en gang i mellem,« siger Søren Espersen, der gerne ser det pressemøde afholdt hurtigst muligt.

»Da sagen her startede, troede jeg ikke, vi stadig skulle bruge tid på det et par uger efter. Folketinget åbner snart, og vi skal forhandle finanslov på plads, og der kan vi ikke bruge tid på denne sag, så det skal ud af verden,« lyder opfordringen.