Den 48-årige Jesper 'Kasi' Nielsen mener, at de danske medier har ødelagt hans ry, så han ikke længere kan drive forretning i Danmark.

Det fortæller han i et interview med Børsen.

'Kasi Jesper' blev 17.november frikendt for en skattesag, der har verseret siden 2012, hvor Skat ville beskatte forretningsmanden for 163 millioner for skatteårene 2007-2011.

Selv om det økonomisk endte som en succes, har sagen kostet ham dyrt.

Efter skattesagen vil ingen forretningsmænd i Danmark røre ham, fortæller han til Børsen.

»Den sidste uge er jeg gået fra at være chokeret og glad til at være vred. Mere og mere vred. De smadrede mit ry på forsiden af alle aviserne. Selv mine allerbedste venner ville ikke låne mig penge,« siger han og fortsætter:

»Hvad skal vi gøre ved, at man smadrer en forretningsmand fuldstændig? Der er ikke nogen, der har villet røre ved mig siden da i Danmark. Jeg har jo været på forsiden af aviserne som kriminel. Og nu viser det sig, at der ikke er noget. Hvad gør vi ved det? Hvordan får vi renset internettet? Det gør vi jo aldrig? Og hvad gør vi ved den her familie, som har levet i helvede i seks år?,« spørger han retorisk.

LÆS OGSÅ: Stor 'Vild med dans'-profil overvejer fremtiden: Jeg ved ikke, om jeg vender tilbage

Hovedparten af Skats sag handler om Jesper Nielsens tidligere firma Kasi Groups sponsorater i Brøndby IF, som han efter Skats opfattelse brugte til egen personlig vinding og ikke i forretningsøjemed. Jesper Nielsen hævder derimod, at sponsoraterne blev indgået for at gøre virksomheden mere kendt i offentligheden.

Landsskatteretten dømte i januar 2016 til fordel for Skat i den meget omdiskuterede skattesag, men Jesper Nielsen ankede dommen til Østre Landsret, hvor han nu har vundet.

Mens de danske forbindelser har lidt skade, fortæller Jesper Nielsen, at han har et helt andet ry, når han kommer uden for landets grænser.

Derfor har han startet sin nye smykkevirksomhed Amazing Jewelry i Schweiz.

»Jeg har valgt at oprette Amazing Jewelry i Schweiz i stedet for Danmark. Det ærgrer mig helt vildt, men desværre var det en nødvendighed. Jeg har gjort det for at beskytte mig selv mod en gentagelse af det, Skat har udsat mig og min familie for,« sagde han i sidste uge til BT om sin nye investering, hvor han driver 34 Amazing-butikker i 11 lande.

Jesper 'Kasi' Nielsen skal nu sammen med Kammeradvokaten og Skat regne sig frem til, hvor mange skattekroner han skal have tilbage. Ifølge ham selv kan det blive dyrt for den danske stat, da han fik beslaglagt millioner fra biler, både, huse, aktier og formuer i 2012.

»Nu skal det hele rulles tilbage med renters rente. Det bliver en bon så stor for de danske skatteydere,« siger han til Børsen.