Man kan dog ikke få den lige om hjørnet i første omgang.

McDonald's lancerer en ny burger, der er blevet til helt uden dyreprodukter. Den veganske burger kan dog kun købes et sted i en stærkt begrænset periode.

Det skriver britiske Metro.

Der er godt nyt, hvis du forsøger at spise mindre kød i dagligdagen eller lever som veganer. Fastfoodkæden McDonald's forsøger sig nemlig med at sælge en vegansk burger, der skal tilfredsstille folk, der kun spiser plantebaseret.

I burgerbollen finder man en 'bøf,' der er lavet af soya, der er ledsaget af det sædvanlige indhold i en burger. Tomat, salat, syltet agurk og en vegansk udgave af burgerkædens McFeast-dressing.

Prisen for den veganske burgersandwich er 3 euro, eller lidt over 22 danske kroner. McVegan kan kun købes i den finske by Tampere, hvor den plantebaserede burger bliver solgt i perioden fra 4. oktober og frem til den 21. november.

Hos den danske afdeling af fastfoodkæden afventer man med spænding resultaterne fra Finland.

'Vi har ikke aktuelle planer om at indføre den nævnte veganerburger, men følger erfaringerne med interesse,' lyder det fra pressechef Pia Tobberup.

Hvis man alligevel insisterer på at sætte tænderne i soyabøffen, så lyder prisen på de billigste flybilletter fra Københavns Lufthavn på omkring 600 kroner, som man så kan lægge oveni prisen.