Den første del af ugens Q&CO står i fodboldens tegn, når Peter Grønborg, der er vært på Viasats dækning af Champions League, er i studiet som gæstevært.

Han får selskab af den rutinerede kommentator Flemming Toft til en diskussion af, hvordan mediernes dækning af fodbold og cirkusset omkring verdens mest populære sportsgren har ændret sig de sidste år.

Diskussionen kommer efter FCK-stjernen Mathias Zanka Jørgensens kontroversielle interview med TV3 i pausen i kampen mellem FC København og Randers FC. Interviewet eskalerede for rullende kameraer og fik Zanka til at boycotte TV3 Sport.

Vi spørger FCK's kommunikationschef, Jes Mortensen, og Viasats sportschef, Kim Mikkelsen, om hvordan situationen endte der.

Efter fodboldsnakken taler vi med B.T.s politiske journalist Peter Astrup, der for nyligt blev ringet op af en embedsmand i Justitsministeret, der havde en rettelse til Astrups artikel. Vi spørger chefredaktør på Altinget, Jakob Nielsen, og Mette Østergaard, der er chefredaktør på Berlingske, om hvordan medierne skal håndtere, at ministerier blander sig i mediernes dækning af Mink-skandalen.