Foråret er ved at være over os, og det betyder også, at bryllupssæsonen så småt er ved at tage fart.

Det betyder også, at bryllupsarrangørerne har kronede dage, når de skal arrangere det perfekte bryllup. Og mange brudepar, og måske især de kommende brude, ønsker sig et helt unikt, men også klassisk bryllup. Kombinationen af de to kan være temmelig svær at ramme, og selvom bryllupsbranchen også skifter trends, så er der særligt én enkelt ting, der går igen. Bruden skal, hvis ikke den traditionelle bryllupsmarch vælges, gå ned ad kirkegulvet til Pachelbels kanon i D-dur.

The Independent har talt med Robin Weil, der er direktør for weddingplanner.co.uk, og han fortæller, at i hvert fald i England er den mere end 400 år gamle violin-melodi et af de mest populære stykker musik at præsentere bruden til.

»Hvis man ikke arbejder i branchen, ville man sikkert ikke vide, hvor populært et stykke musik det er, så jeg tror ikke, at gæster til brylluppet vil tænke over, hvor klichéfyldt et nummer det er. Det er kun branchefolk, der vil lægge mærke til det,« siger Robil Weil.

Han fortæller dog også, at mange er begyndt at bruge et nummer, der betyder meget for brudeparret. Og det er ligegyldigt, om det er 'Mr. Vain,' eller titelmelodien fra 'Game of Thrones'.

Der er dog flere faldgruber, hvis man vil undgå klichéerne. For eksempel er det blevet meget populært, at parret har indøvet en koreografi til dets første dans for at overraske folk. Problemet er bare, at der sjældent er nogen, der bliver overraskede længere.

BT har da også tidligere skrevet om de koreograferede danse, som er blevet delt vidt og bredt på de sociale medier.

Ifølge Robin Weil er det vigtigste, at brudeparret får en dag, de vil huske tilbage på med glæde, og det er uanset, hvor klichéfyldt den så er.