Ulykkerne vælter ned over Bonnie Cleo Andersen, der i weekenden både mistede sin kæreste og sin bedste ven.

Som om skæbnen ikke har været hård nok ved den 39-årige Bonnie Cleo Andersen. Udmagret, slidt og med tatoveringer på næsten hver en centimeter af hendes rynkede, bodybuilder-brune krop lod hun søndag seerne få et indblik i hendes liv som prostitueret på et bordel i Ugerløse ved Sorø, igennem dokumentaren 'Bonnie og de tusinde mænd' der havde premiere DR 1 søndag d. 13. september kl. 20.

Opret abonnement på PLUS og læs om Bonnies ubeskriveligt hårde skæbne med prostitution, annoreksi og bullimi og senest tabet af sin kæreste og sin bedste ven. Nu har hun mistet det allersidste der gav mening i hendes liv, og som om det ikke skulle være nok, ramler flere ulykker nu ned over Bonnie.

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra BT PLUS her.


Som om skæbnen ikke har været hård nok ved den 39-årige Bonnie Cleo Andersen. Udmagret, slidt og med tatoveringer på næsten hver en centimeter af hendes rynkede, bodybuilder-brune krop lod hun søndag seerne få et indblik i hendes liv som prostitueret på et bordel i Ugerløse ved Sorø.

Et liv fyldt med samlejer med ‘urinlugtende mænd’, selvhad og en anoreksi-sygdom, der sammen med det hårde liv som prostitueret suger livet ud af ‘Patricia’, som hun kalder sig, når mændene ringer og vil have “kærestesex”.

Nu ramler flere ulykker ned over Bonnie Cleo Andersen.

Som BT skrev i går, så er den ene af de to døde mænd, der natten til søndag d. 13. september blev fundet skudt i en udbrændt bil på Kalundborgvej ved Sorø, hendes kæreste.

Nu viser det sig også, at den anden dræbte mand er en, som hun betragter som ‘sin bedste ven’.

To varetægtsfængslet

De to mænd blev først skudt og dræbt, hvorefter den bil, de befandt sig i, blev antændt og omspændt af flammer. To unge mænd er varetægtsfængslet og sigtet for drabene.

Ifølge BTs oplysninger efterforsker politiet et økonomisk mellemværende mellem mændene som et muligt motiv.

Drabene har naturligvis ramt Bonnie Cleo Andersen meget hårdt.

’Hvorfor lige dig, som har været der altid S., du er stadig den bedste ven, jeg har. Men kom hjem nu’, skriver Bonnie Cleo Andersen på en Facebook-gruppe for Sorø-borgere, kaldet 4180 Sorø.

Ordene er skrevet sammen med to billeder, hvor hun med sine tatoverede hænder lægger blomster ved gerningsstedet samt et lille kort.

Natten til d. 14. september tog Bonnie Cleo Andersen selv ud til gerningsstedet for at aflevere en sidste hilsen til to af de mennesker, som betød mest for hende.
Natten til d. 14. september tog Bonnie Cleo Andersen selv ud til gerningsstedet for at aflevere en sidste hilsen til to af de mennesker, som betød mest for hende.
Vis mere

Billedet er postet på Facebook-gruppen ved totiden søndag nat.

Den anden dræbte mand - kæresten J. - får også ord med på vejen.

’Ingen må tage min elskede J. og bedste ven S’, skriver hun og nævner, at også to af hendes børn kommer til at savne de to mænd.

‘O. og N. kan ikke leve uden jer. Kom nu hjem, jeg kan ikke klare mere. I var alt, hvad vi havde tilbage’, skriver hun på opslaget.

De to ofre var venner og drev hver sit firma på Sorø-egnen.

Ifølge BTs oplysninger har J. og Bonnie Cleo Andersen været kærester i fire år.

For Bonnie Cleo Andersen kommer de chokerende drab samtidig med, at hun, ifølge instruktøren bag dokumentaren Mette Korsgaard, stadig kæmper med sin anoreksi-sygdom og derfor er sygemeldt.

»Bonnie har lige været meget syg med lungebetændelse. Hun har haft bulimi og anoreksi i 18 år, og det tager hårdt på helbredet. Og ikke mindst på hjertet. Så hun har det rigtig hårdt for tiden,« siger Mette Korsgaard.

Instruktøren var i går sammen med Bonnie Cleo Andersen og tog sig af hende.

’Ferielukket’ bordel

BT var i går forbi bordellet i Ugerløse ved Sorø, hvor der på et skilt i vinduet stod ‘ferielukket’.

Alle persiennerne ved vinduerne var lukket ned, og der var ikke noget lys. Ved kærestens hus arbejdede en større gruppe politibetjente med at finde spor i den uhyggelige dobbelte drabssag.

Bordellet er dog ikke Bonnie Cleo Andersens private bopæl. Hun bor nemlig også til leje i et parcelhus i selve Sorø. BT erfarer dog, at Bonnie Cleo Andersen står til at blive smidt ud af sit lejemål, fordi hun ikke har betalt sin husleje og har oparbejdet en større gæld.

Ulykkerne nærmest vælter over Bonnie Cleo Andersen, der også snart er boligløs.
Ulykkerne nærmest vælter over Bonnie Cleo Andersen, der også snart er boligløs. Foto: Hansen & Pedersen Film & Fjernsyn
Vis mere

Mister sit hjem

Ifølge en nabo har hun boet i parcelhuset i ca. et års tid, men ingen vidste, at hun arbejdede som prostitueret.

Det eneste, de har bemærket, er hendes specielle udseende.

Men inden længe står den prostituerede kvinde altså uden tag over hovedet, og der bliver ikke umiddelbart hjælp at hente hos moderen Doris Nobest, som også var med i DRs dokumentar.

Optagelserne viste ellers en mor og datter på nogenlunde god talefod. Men sådan er det ikke mere.

Doris Nobest fortæller til BT, at hun ikke har set sin datter i et år, fordi de er uvenner.

»Jeg interesserer mig ikke for, hvordan hun har det. Jeg har kappet alle bånd til hende. Vores forhold er ad helvede til,« siger hun til BT.

Doris Nobest kendte også datterens dræbte kæreste, fordi han var lokalt kendt. Men hun så ham aldrig sammen med datteren, forklarer hun.

»De har kendt hinanden i et par år, men de har ikke altid haft et godt forhold,« siger moderen og fortsætter:

»J. (Bonnie Cleo Andersens afdøde kæreste, red.) var en meget god mand. Han var sød og rar og en ærlig mand.

Det er en meget sørgelig historie, det her. Jeg er selv meget ked af det. Jeg kendte begge dræbte og er meget chokeret,« siger Doris Nobest.

Det er ikke lykkedes BT at få fat i Bonnie Cleo Andersen. Ifølge et nært familiemedlem er hun for berørt til at tale. Men i et kortfattet Facebook-svar søndag aften skrev hun:

’Er i sorg og samtidig med min film. Jeg er knust’.

Moderen Doris Nobest har ikke talt med Bonnie Cleo Andersen efter dobbeltdrabet, men hun er ikke i tvivl om, hvilken smerte hun nu gennemlever.

»Jeg er sikker på, at hun græder meget i de her dage. Det er jo forfærdeligt,« lyder det fra moderen.

Flere har været forbi gerningsstedet i Sorø for at lægge en sidste hilsen til de to dræbte.
Flere har været forbi gerningsstedet i Sorø for at lægge en sidste hilsen til de to dræbte. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere


Dræbt havde svær opvækst


Det er stadig en gåde, hvorfor to mænd fra Sorø-egnen skulle slås ihjel og deres lig efterfølgende brændes i den Mercedes, som politiet fandt på Kalundborgvej ved Sorø natten til søndag d. 13. september.

I går sås forbrydelsens omfang tydeligt på den sodede vej, hvor der er lagt blomster i vejkanten.

To yngre mænd - en 19-årig mand og en 22-årig mand - er varetægtsfængslet for drabene.

BT kender identiteten på de formodede dræbte, men politiet holder dog kortene tæt ind til kroppen og vil ikke bekræfte dem. De sigtede er beskyttet af navneforbud.

»Før vi har fået bekræftet de to dræbtes identitet endeligt, så kan jeg ikke komme med yderligere oplysninger i sagen, Og der kan gå nogle dage,« siger efterforskningsleder ved Sydsjællands Politi, Søren Ravn Nielsen.

Økonomisk mellemværende

Trods tavsheden er politiet tydeligvis ret sikker på mændenes identitet. I går var der i hvert fald flere politibiler ved den ene af de formodede dræbtes bopæl.

Ifølge flere kilder var der et økonomisk udestående imellem de dræbte og drabsmændene. Det har politiet dog ikke kunnet bekræfte.

De to dræbte er lokale erhvervsdrivende, og den ene - J. - har altså dannet par med Bonnie Cleo Andersen. Den anden, S., var ven med den prostituerede kvinde.

Heidi Duedahl-Andersen er barndomsven til S., og hun fortæller,  at han boede sammen med sin mor, som han passede.

»Han havde en svær opvækst. Hans far døde for nogle år siden, og de havde kun hinanden,« siger hun.

»Jeg talte i telefon med ham i fredags, dagen inden han blev skudt. Vi snakkede om snart at tage ud og få en øl sammen. Han syntes til at have meget travlt, men jeg vidste ikke med hvad,« siger hun og tilføjer:

»Han havde ikke så mange tætte venner, har jeg indtryk af,« siger hun.

Heidi Duedahl-Andersen ved ikke af, at S. skulle være havnet i ‘dårligt selskab’ eller have økonomiske problemer.

Det var her, at de to mænd blev fundet døde i en udbrændt bil.
Det var her, at de to mænd blev fundet døde i en udbrændt bil. Foto: Thomas Lekfeldt
Vis mere