Har du aldrig været den store fan af festivaller, fordi du hellere vil feste på en natklub, hvor du kan drikke champagne i din egen, velbetalte bås, så er der håb.

På den fynske festival Tinderbox, som ligger i Tusindårsskoven i Odense, kan man nemlig som noget nyt finde den store pengepung frem og betale sig til en bås, hvor du og 14 af dine bedste venner kan have en stort set privat fest med champagne i stride strømme.

For den nette sum af 10.000 kroner kan man booke sin helt egen cabana, som de private festbåse hedder, der ligger lige ud til festivalens EDM-scene Magicbox.

Med i prisen får man også bordservering samt tre flasker champagne.

På festivalens førstedag var det ikke alle cabanerne, som var booket. Men dem som var, var fyldt med medarbejdere fra champagne-selskabet Mumm og en række inviterede gæster.

En af Mumm-medarbejderne er Jesper, som havde inviteret en stribe samarbejdspartnere fra forskellige dele af landet til fest i det, som Tinderbox i en pressemeddelelse selv beskriver som en 'natklubsoplevelse i stil med klubberne på Ibiza og i Miami.'

Hvad synes du om, at de er begyndt at lave det her tiltag med at sætte cabanaer op, ligesom man ser på klubber?

»Jeg synes, det er fedt. Det byder på noget mere end det ville have gjort. Hvis det bare havde været græs hele vejen igennem, så havde det været en anden fest. Det byder på lidt mere eksklusivitet og lidt mere prestige at være en del af cabanaerne og området,« siger Jesper Bechman.

Hvorfor er det fedt, at noget kan være prestige på en festival?

»Jeg tror på, man kan begge dele. Man kan både feste og stå og hoppe ligesom alle de andre dernede, eller også kan man stå her og nyde et glas og mingle med dem, man kender,« siger Jesper Bechman, der var vært for en 15 liter champagne til 15.000 kroner.

Du kan se hele interviewet med Jesper fra Mumm og stemningsbilleder fra den 10.000 kroner dyre cabana øverst i artiklen - inklusiv den 15.000 kroner dyre champagne.