BT og Spotify præsenterer stjernernes favorit-juleplaylister. Samtidig har vi bedt dem fortælle om deres juletraditioner - og hvor de skal holde jul i år.

I dag: Cliff Richard

Hvor skal du fejre jul i år?
I år jeg skal jeg fejre jul på Barbados. Det er kun min anden jul dér, men min første gang var helt utrolig varm! Mens jeg satte mit juletræ op, var det så varmt, at jeg måtte gå ind og skifte min skjorte tre gange! Så på den måde føltes det ikke som rigtig jul. Men i år ved jeg, hvad jeg har i vente - dejligt varmt vejr! Jeg er blevet inviteret til en særlig tysk juleaften, en traditionel engelsk juledag og en amerikansk nytårsaften. Det skal nok blive sjovt!

Hvilken juletradition holder du mest af?
Min yndlings-juletradition er fra England, hvor jeg plejede at tilbringe jul. Så kom min søster kom over med sine børn, og efter vi havde lagt børnene i seng, tog vi ved midnatstid over til midnatsmesse i den lokale kirke, hvor vi sang skønne julesalmer med masser af levende lys tændt. Det er min yndlings-juletradition! Jeg følte mig meget tæt forbundet med julestemningen i dét øjeblik og hele grunden til, at vi fejrer jul.

Hvad er din yndlingsjulesalme?
Det må være Silent Night (Glade jul, red.). Jeg lavede engang et radioprogram netop om dén sang for et par år tilbage, og jeg lærte så meget om sangen - det er en af de mest elskede julesalmer, alle kan lide Silent Night. Jeg lavede engang min egen version af den, hvor jeg skrev en ny lille del i midten, som havde en lidt mere moderne tilgang. Men den er bare så dejlig at synge og fantastisk at lytte til.