Lyt til artiklen
Mads Langer skal sammen med en perlerække af danske kunstnere rejse Danmark rundt med Grøn Koncert-karavanen de næste ti dage. Torsdag fik han sin grønne debut på åbningsdagen i Kolding. Og det var en drøm, der gik i opfyldelse.

- Det var stort at få lov til at stå der og spille for så mange mennesker. Det er Danmarks folke-sommerfest, som man er kommet til som barn, og jeg har drømt om at stå på scenen her. Det er lidt vildt at komme ned fra scenen og have prøvet det, siger Mads Langer, da bt.dk fanger ham bag scenen få minutter efter koncerten.

Den 29-årige sanger står bag hittet 'Elephant', som han også optrådte med til den seneste X Factor-finale, og han blev for alvor kendt i den danske befolkning, da han deltog i TV 2s program 'Stjernerne på slottet'.

Et par søde piger i Muskelsvindfondens bod, som BTs journalist talte med tidligere på dagen, ville meget gerne vide, hvad Mads Langer forbandt med Grøn Koncerts slogan 'plads til forskelle', og det viste sig, at det betyder meget for ham.

- Det betyder tolerance og fordomsfrihed. At man går til alle mennesker med samme indstilling, og at alle er lige meget værd. Det er noget, jeg gør meget ud af selv, at huske at være i øjenhøjde med folk.