Lina Rafn fra Infernal kan ikke se noget problem i, at hun og andre sangerinder viser bar hud, når de optræder.
Lina Rafn fra Infernal kan ikke se noget problem i, at hun og andre sangerinder viser bar hud, når de optræder. Foto: Henning Bagger

Hun er selv en af dem, der ikke kan kaldes stofmisbruger, når hun optræder.

Men dét vil Lina Rafn fra Infernal ikke klandres for.

- Det kan godt være, at jeg render rundt med kort kjole på, men jeg tror på, at det er vigtigt, at ambitiøse, begavede kvinder også viser, at de er sexede. For ellers opstår der en farlig differentiering mellem de begavede, som klæder sig tækkeligt og de ikke så kvikke, som viser det hele.

Medina-Lene-Lina

Dét er en rigtig skidt vej at komme ud af, siger den populære sangerinde og kalder det bramfrit en ' fis i en hornlygte ', at stjerner som Medina, Aqua-Lene og hende selv skulle have en dårlig indflydelse på de mange børn og unge, der befinder sig blandt deres publikum.

Fælles ansvar

- Vi har samme ansvar, som alle andre har. Nemlig for vores eget liv. Så jeg synes, det er vigtigt, at forældrene kommer på banen og forklarer tingene, som de er, siger turnéaktuelle Lina Rafn og fortsætter: -Når jeg skal på scenen, tænker jeg da over, at der er unger dernede. Men det vigtigste, jeg kan gøre, er at være tro mod mig selv. For at være et menneske, der forfølger mine drømme, er tro mod mine idealer og mig selv, er det sejeste og bedste signal, man kan sende som artist.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.