Det siges, at man skal smede, mens jernet er varmt. Og det må man sige, de to Citybois-fyre, Thor Farlov på 15 og Anthon Edwards på 16, har gjort. Sony Music har netop offentliggjort, at man har skrevet kontrakt med Citybois, der røg ud af 'X Factor' sidste uge.

»Sony Music fortæller i dag (onsdag, red.), at man har været i behagelig dialog med Anthon, Thor, samt begges forældre hen over weekenden, og at man er blevet enige om at indgå et samarbejde med henblik på at få udgivet drengenes egen musik,« skriver pladeselskabet i en pressemeddelelse.

Fredag efter fredag har flere og flere begejstrede, unge  - og særligt kvindelige - fans nærmest stået vagt foran DR Byen, når sangkonkurrencen har stået på indenfor. Noget, som ikke er gået Sonys næse forbi.

Læs også

»De her drenge har uden tvivl noget helt unikt, og den fan-mania, vi ser lige nu, er i virkeligheden meget udansk og usædvanlig – og slet ikke noget, vi har oplevet i 'X Factor' før. De har en kæmpe tro på dem selv, og vi har en kæmpe tro på dem,« siger Hannah Liljegren, der er product manager hos Sony Music.

Som de to Citybois-drenge tidligere har fortalt til bt.dk, har de en single på vej. Og eventuelle 'cityfans' skal ikke vente længe, da singlen allerede udkommer fredag, hvor duoen også skal varme op for 'X Factor'-finalisterne i Boxen i Herning.

»Det bliver for vild en oplevelse, og vi håber virkelig, at publikum tager godt imod os! Vi glæder os helt vildt meget,« siger Anthon og Thor til dr.dk.

Nedenfor kan du se drengenes reaktion, da de i fredags røg ud af konkurrencen.

 

2 visninger