Lyden af Carries Bradshaws klikkende Louboutiner på Manhattans gader er en saga blot på sendefladen. Hun, Samantha, Miranda og Charlotte og resten af det hedonistiske 'Sex and the City'-slæng fra nullernes forbrugsfest er henvist til rodekassen, hvor den 1960'er-nostalgiske kult-serie 'Mad Men' om føje tid (én sæson) sikkert også ender sine dage.

For ifølge denne uges gæst i 'Stil og Skønhed' - forfatter, filmanmelder, kulturskribent og manuskriptforfatter in spe - Iben Albinus Sabroe, tørster vi efter det usminkede, skæve og ærlige, når vi sætter os til rette foran computerskærmen og streamer. Vi vil se (anti)heltinder, som Piper Chapman fra 'Orange Is the New Black', der havner i spjældet og mister alle ydre identitetskoder.

Og i stedet for at spejle os i glansbilleder, hepper vi på det utilpassede persongalleri fra seermagneten 'Game of Thrones' - bl.a den mandhaftige, kvindelige ridder med et hjerte af guld, Brienne of Tarth og den kløgtige mandsling, Tyrion Lannister. Se indslaget med forfatteren bag bøgerne 'Da Sex and the City ændrede verden' (2010) og 'Mad Men Mania - whiskey, sex og selviscenesættelse' (2012) og bliv klogere på tiden og dig selv.