Har du savnet det farverige 'Mario Kart', siden du smed din Nintendo 64 eller Super NES i kælderen engang omkring årtusindeskiftet, så er der godt ny. Snart kan du nemlig spille det legendariske bilspil på noget så moderne som en smartphone.

Du kan dog risikere at skulle væbne dig med tålmodighed. Spillet - der får navnet 'Mario Kart Tour' - kommer ud nemlig et sted mellem april 2018 og marts 2019, oplyser Nintendo på Twitter.

Som om det ikke er nok, så kan firmaet samtidig afsløre, at man arbejder på en film om den lille italienske blikkenslager. Der er dog endnu ikke offentliggjort nogen premieredato på filmen.

'Super Mario Kart' udkom første gang i 1992 til konsollen Nintendo NES, men opnåede nok størst popularitet i 1996, da det udkom til Nintendo 64 under navnet 'Mario Kart 64' og introducerede 3D-grafik og mulighed for at spille fire personer mod hinanden.

I spillet kunne man i skikkelse af populære figurer som Mario selv, hans bror Luigi, den onde padde Bowser eller prinsessen Peach køre ræs mod sine venner, mens man gjorde livet surt for dem ved at smide forhindringer undervejs.

Det er ikke første gang, Nintendo forsøger sig på smartphone-markedet. I slutningen af 2016 lancerede spilvirksomheden platformspillet 'Super Mario Run'.