Irinas kæreste, Morten, blev tidligere på ugen udsat for røveri med en kniv.

Irina Babenko fik sig noget af et chok tirsdag aften, da reality-baben havde været til galla-premiere på anden del af filmen ‘Hunger Games: Mockingjay’. Filmen sluttede sent, og kæresten Morten ville derfor gå hende i møde.

Men det skulle han aldrig have gjort. På vejen blev han nemlig stoppet af to personer, der på svagt dansk spurgte ham, hvad klokken var. Men deres plan var en helt anden, skriver Irina på sin blog.

»Der vidste han godt, hvad de var ude efter. “Lad være med at gøre det sværere for dig selv,” sagde de til ham. Vi havde jo været ude at spise, og derfor havde han sin nye, fine suit på, hvilket selvfølgelig også gjorde, at de troede, at han havde en masse cash på sig,« fortæller hun.

SE BILLEDERNE: Irinas datter er blevet døbt

Kniv i lommen

Det kunne være gået helt galt, men Morten havde dog ikke nogle penge på sig. Alligevel gik de to mænd ikke tomhændet fra episoden.

»Han bemærkede, at den ene mand havde en kniv i lommen, og da de fandt ud af, at han ikke havde cash på sig, endte de med at tage hans paraply i stedet,« fortæller den rystede Irina og fortsætter:

»For det ville da være helt galt, hvis ikke de tog et eller andet eller hvad?! HANS FUCKING PARAPLY?! Imens de åbenbart grinende gik videre! Freaking loosers altså!«

FLERE BILLEDER: Sådan fejrede Irina og Morten datteren

Græd af frustration

Reality-baben var efterfølgende i chok, men til hendes store lettelse, var kæresten Morten helt upåvirket af sitationen.

»Morten var faktisk helt upåvirket, men jeg var SÅ forarget og vred. Jeg var emotionel den dag og fik så mange indtryk suget til mig, at jeg simpelten begyndte at græde, for det var ren cirkus omkring mig,« skriver Irina.

»Og jeg fik selvfølgelig et slemt angstanfald oveni. Jeg var SÅ SUR! Jeg græd af ren frustration! Det er bare life lige nu, og jeg ved, at Morten aldrig vil være bange, hvilket også får mig ned på jorden. Så det arbejder jeg på lige nu … ikke at være bange.«

Her kan du læse hele Irinas indlæg om situationen.

LÆS OGSÅ: Irina og Morten afslører bryllupsplaner

Denne artikel blev oprindeligt bragt på Realityportalen.