Københavns Politi sendte sent mandag eftermiddag en efterlysning ud på en ung kvinde i forbindelse med Jonas-drabet. Hun har nu meldt sig selv.

Politiet efterlyste en 18-22-årig kvinde, som, kort efter Jonas var blevet stukket ihjel på Diskotek Bakken i kødbyen, af flere vidner blev hørt i en dyb telefonsamtale om mordet. 

Politiet havde dog dårligt nået at sende efterlysningen ud, før kvinden selv henvendte sig.

- Vi har aflyst efterlysningen, for hun ringede med det samme selv, da hun havde læst og hørt det. Hun har været oprørt og har talt med en veninde om drabet og har absolut intet med det at gøre. Vi er 100 % sikre på, at det er hende, siger Jens Møller fra Københavns Politi.

Og selvom han er glad for, at pigen nu har henvendt sig, er det alligevel kedeligt, at hun ikke kan bidrage med oplysninger i sagen.

- Hun ringede meget hurtigt ind, og det var vi tilfredse med. Vi havde selvfølgelig håbet, at hun havde talt med en gerningsmand eller andet, men det er fint nok at få det ryddet op, så vi ved, hvad der er rigtigt, og hvad der ikke er rigtigt, siger Jens Møller, Københavns Politi.

Omer Hassan Sheik Muse er sigtet in absentia for drabet på Jonas Thomsen Sekyere på 'Bakken' i Kødbyen 17. november.
Omer Hassan Sheik Muse er sigtet in absentia for drabet på Jonas Thomsen Sekyere på 'Bakken' i Kødbyen 17. november. Foto: Politiet
Vis mere