Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Natten til mandag den 19. august blev ti hunde stjålet fra et dyreinternat i Rødovre. Det selvsamme internat besøgte Bubber i vinter i forbindelse med optagelsen af ‘Danmark ifølge Bubber’.

Han synes, at det er trist og ubarmhjertigt, at ti hunde nu er stjålet fra dyreinternatet på Islevdalvej.

- Jeg synes, at det er helt forfærdeligt, at nogle mennesker kan finde på at bryde ind og stjæle de her hunde, som er blevet reddet, fordi de har det skidt. Det er trist og sørgeligt, siger Bubber til bt.dk.

For en uge siden kunne seerne følge med, da Bubber var på razzia med Dyreværnet i programmet ‘Danmark ifølge Bubber’ på TV2. Her var Bubber med ude på flere bopæle og fjerne misrøgtede dyr. Han oplevede selv, hvor kummerligt flere dyr blev behandlet, da han rejste Danmark rundt med Dyreværnet.

- Dyrene har været igennem alt muligt, når de bliver reddet af Dyreværnet. Jeg kan kun forestille mig, at de bliver endnu mere traumatiseret af at blive stjålet fra et sted, hvor de har det godt. Dyrene er jo uskyldige, siger han.

Dyreværnet er også i den kommende tid i centrum for nye tv-udsendelser. Den 4. september har TV3s satsning "Dyreværnet" premiere på TV3. I programmerne følger man udrykningslederen, når der rykkes ud til vanrøgtede kæledyr.