Forsøgte at dræbe sine fire-årige tvillinge-døtre på Rigshospitalets børneafdeling

Det vælter ind med fortvivlede og medfølende Facebook-hilsner fra venner til familien. Tvillingepigernes tilstand er fortsat kritisk efter knivoverfaldet.

- Nej!! Nej!! Sender en masse tanker herfra til dig og dine piger, lyder det fra en kvinde tæt på parret. 

- Sender alle min tanker til jer alle. Er dybt chokeret og håber det bedste, lyder en anden hilsen, der opfordrer moderen til at 'give lyd' fra sig. 

- Tænker på dig og pigerne - kan ikke finde ord.
 
De rørende beskeder kommer som følge af det knivoverfald, der fandt sted på Rigshospitalets patienthotel søndag eftermiddag. I Ronald McDonald-huset gik en far i 50'erne amok med en kniv og angreb sine 4-årige tvillingedøtre. Efterfølgende forsøgte han forgæves at begå selvmord.

Pigernes tilstand er fortsat kritisk, melder politiet søndag aften. Den ene af dem er lagt respirator. Faren har været på operationsbordet og er ligeledes lagt i respirator.

Ifølge bt.dk's oplysninger havde hans og pigernes mors forhold gået op og ned igennem længere tid. Vicepolitiinspektør Lau Thygesen fra Københavns Politi er dog tilbageholdende med, at komme med noget bud på, hvad den konkrete årsag er til knivangrebet.

Familien havde i længere tid boet på afdelingen, da den ene af pigerne lider af en alvorlig sygdom.

Politiet regner med at gå videre med afhøring af moderen og faderen mandag. Moderen er fortsat ved børnenes side, erfarer bt.dk.

BT er bekendt med familiens identitet.