Det gik alt andet end stille for sig i den lille midtjyske by Vorgod natten til tirsdag, da et regulært skuddrama udspillede sig. En er død og to er kørt på sygehuset og manden, der alarmerede politiet fortæller til eb.dk, at han hørte skærmydsler efterfulgt af skud.

Klokken 3.48 i nat modtog Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om skud affyret i Vorgod. Det viste sig at en mand var blevet ramt af skud og var død, mens en anden mand var blevet såret på en bopæl, fortæller politiet til BT.

Politiet blev alarmeret af en mand, der først hørte noget larm fra et hus midt inde i byen.

Ved du noget, så tip os på 1929@bt.dk eller via sms på 1929

»Så hørte jeg to skud, og så kunne jeg se, at der var en, der flygtede ud af vinduet af huset. Og så ringede vi til politiet,« fortæller anmelderen til eb.dk.

Da politiet ankom til stedet var der tre personer.

'En kvinde var lettere såret - formentlig som følge af et knivstik, mens en mand var blevet såret på hoften, ned ad siden på kroppen og på den ene arm angivelig som følge af skud,' skriver politiet i en pressemeddelelse.

Tidligere tirsdag morgen oplyste Midt- og Vestjyllands Politi til BT, at den mand, der er såret var blevet ramt overfladisk af hagl.

I pressemeddelelsen oplyser politiet, at der også blev fundet en mand, der var død som følge af skudsår.

'De tekniske undersøgelser og retsmedicinske undersøgelser foregår i øjeblikket og er ganske omfattende som følge af tre personundersøgelser og gerningsstedsundersøgelser flere steder,' skriver politiet.

Derfor vil de endnu ikke oplyse nærmere om detaljer i sagen. Ligeledes vil de heller ikke tale om motiv eller, hvad der er sket, før de er nået længere med efterforskningsarbejdet. Derfor bliver episoden heller ikke betragtet som en drabssag endnu.