En 23-årig mand nægter sig skyldig i at have myrdet sin jævnaldrende kæreste natten til lørdag. Han erkender dog vold med døden til følge.

En tragedie udspillede sig natten til lørdag i en lejlighed i den fynske by Svendborg, hvor en 23-årig mand tæskede sin kæreste til døde.

I en sigtelse lyder det, at den 23-årige kvinde fik adskillige slag med knyttede hænder, albuer og spark, herunder med knæet, mod hoved og krop, ligesom hun blev nikket skaller, og der blev hoppet på hendes hoved.

Episoden fandt sted i lejligheden i Svendborg omkring kl. 01.30 natten til lørdag. Den 23-årige mand slog efterfølgende selv alarm til en nabo, og hans nu gennembankede kæreste blev derefter kørt til Odense Universitetshospital, hvor hendes liv imidlertid ikke stod til at redde.

Den 23-årige mand bliver netop nu fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, hvor han erkender sig skyldig i vold med døden til følge, men til gengæld nægter drab. Manden er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Under grundlovsforhøret sad den 23-årige mand roligt og lyttede til anklageren. Han var iført hvidt hospitalstøj, sorte 'kinasko'. Manden har endvidere en stor synlig tatovering i højre side af nakken og flere synlige tatoveringer på armen.

Naboen, som den 23-årige mand henvendte sig til, har siden forklaret BT, at han straks løb ind til kvinden, hvor han blev mødt af et tragisk syn.

»Hun blødte over det hele, og hun kunne ikke trække vejret, så jeg kunne se, at jeg måtte gøre noget. Jeg stak en finger i munden på hende for at åbne for luftvejene,« fortæller han til BT.

Naboen har desuden forklaret BT, at han forinden hørt bump fra lejligheden.

Den sigtede 23-årige havde ifølge Fyens.dk relation til bandemiljøet og var i forvejen kendt af politiet.

Opdateres...