Lyt til artiklen

Politiet leder mandag aften efter to bevæbnede røvere, der slog til mod postkontoret i Super Brugsen på Vesterbrogade 162 i København kort før klokken 17 mandag eftermiddag.

- De to gerningsmænd kommer ind på postkontoret. Den ene har en kniv, og den anden har en pistol. De forholder sig passive med våbnene, men den ene røver springer så over disken og tager pengene i kassen, oplyser efterforskningsleder hos Københavns Politi Kristian Aaskov.

Gerningsmændene truede sig til et ukendt pengebeløb, inden de stak af og løb ud på Platanvej og forsvandt i ukendt retning.

De to gerningsmænd beskrives som:

A: 175 centimeter høj, almindelig af bygning, iført sort dynejakke, sorte jeans, røde Nike-sko og en form for maskering.

B: 175 centimeter høj, havde et rødternet tørklæde for næse og mund, var iført sort sweatshirt med hvid skrift og sorte jeans.

Et område omkring Platanvej og Vesterbrogade var afspærret, hvor der blev søgt med hunde efter de to gerningsmænd. Afspærringen er nu ophævet, og politiet er i gang med at afhøre de sidste vidner.

Har man oplysninger om røveriet, kan Københavns Politi kontaktes på telefon 114.